Musea

Het Nationale Sleepvaartmuseum, het Museum Maassluis, de Historische Vereniging Maassluis en museumschip de Hudson krijgen de ruimte in Loods M, ieder met eigen verhalen, exposities en identiteit. Maar ook met gezamenlijke activiteiten over de actuele thema’s en voorbeeldprojecten van Loods M.

Een maquette van Maassluis in 1590

Verhalen voor de toekomst

De entree van Loods M wordt gebruikt voor een indrukwekkende introductie op het verhaal van Maassluis en van Loods M. Bezoekers krijgen toegang tot museale presentaties in en rond het pand.

De musea vervullen een belangrijke rol. Ze maken uitdagingen en innovaties duidelijk met begrijpelijke verhalen. Ze laten zien waar we vandaan zijn gekomen, wat we aan vernieuwingen hebben meegemaakt en zorgen zo voor een bredere acceptatie van innovaties en de verduurzamingsopgave.

Nu al gebruik maken van Loods M?

De loods aan de Govert van Wijnkade 44 in Maassluis wordt verbouwd, waarschijnlijk in 2025. Ondertussen is de loods al beschikbaar voor passende activiteiten. Wil jouw organisatie nu al gebruik maken van Loods M? Stuur een e-mail met jouw voorstel naar meedoen@loodsm.nl

Agenda