Loods M opent 18 mei deuren voor publiek

Op zaterdag 18 mei veranderen de buitenhaven, binnenhaven en het historische stadshart in één groot maritiem feest! Het markeert de opening van het vaarseizoen Maassluis Vaart, de Dag van de Zeesleepvaart, en de historische trekvaartdag. Ook Loods M is die dag te bezoeken.

Muurschildering van Rolf de Bakker

Binnen in de loods is er die dag van alles te beleven. Voor de jonge bezoekers is er een springkussen met een maritiem thema. Er is een waterbak met radiografisch bestuurbare modelbootjes. Ook is er een autobaan met radiografisch bestuurbare modelauto's is aanwezig. Voor de dansliefhebbers is er een silent disco in een onderzeeboottent.

De Maassluisse kunstenaar Rolf de Bakker heeft een muurschildering gemaakt van de Furie in de stijl van Vincent van Gogh. Je kunt een foto van jezelf laten maken. Rolf heeft het al voor gedaan.

En als je benieuwd bent naar de plannen voor de verbouwing, dan moet je zeker even langskomen. De Loodsgenoten zullen een presentatie geven over hun activiteiten in de loods. En je krijgt de laatste beelden te zien van het ontwerp van de loods. De bestaande loods wordt helemaal anders. Benieuwd? Kom kijken bij Loods M op 18 mei.

Op de website van Ervaar Maassluis kun je het overzicht zien van het gehele programma van 18 mei.

Agenda