De Kunstroute Maassluis komt ook in Loods M

43 kunstenaars en kunstorganisaties tonen in het weekend van 13 en 14 april hun kunst tijdens de Kunstroute Maassluis.

Logo Stichting Maassluise Kunstenaars

Dat doen zij op twaalf locaties. Naast de bekende ateliers en locaties vindt u 18 kunstenaars in één grote ruimte: Loods M. In Loods M aan de Govert van Wijnkade 44 zullen in de toekomst allerlei culturele activiteiten worden georganiseerd. De Kunstroute bijt het spits af! De route wordt georganiseerd door de Stichting Maassluise Kunstenaars (SMK).

Wat u allemaal kunt zien en kopen? Fotografie, grafiek (o.a. zeefdrukken), schilderijen (olie-, acryl- en aquarelverf, materie, structuur, airbrush, realistisch en abstract), tekeningen (o.a. pen, pastel), driedimensionale kunstvoorwerpen (hout, glas, steen en andere materialen), textiele werken en multimedia.

U kunt die dagen van 12 tot 17 uur natuurlijk ook van alles te weten komen over al die kunstwerken, want de kunstenaars zijn aanwezig en vertellen u graag over hun werk. U kunt ook een aantal live demonstraties bijwonen in Loods M, De Wasserij, De Drukkerij en de Kunst en Cultuur Academie. Kinderen kunnen deelnemen aan een speurtocht, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. De toegang is gratis. Op de website van de Stichting Maassluise Kunstenaars vindt u binnenkort alle deelnemers aan de route en alle locaties.

Agenda